Sigurnost i kvaliteta naših prirodnih mineralnih i izvorskih voda te bezalkoholnih pića

U svjetlu nedavnih događaja i zabrinutosti u vezi sa sigurnošću pića, želimo još jednom naglasiti neupitnu sigurnost i kvalitetu prirodnih mineralnih i izvorskih voda te bezalkoholnih pića naših proizvođača.

Sva navedena pića se proizvode prema najvišim standardima kvalitete, uz strogo pridržavanje svih regulatornih zahtjeva i sigurnosnih protokola. Svaka serija proizvoda prolazi kroz rigorozne kontrole i testiranja kako bismo osigurali da su svi naši proizvodi sigurni za konzumaciju.

U potpunosti smo posvećeni održavanju najviših standarda u svakom segmentu našeg djelovanja.

Ponosni smo na činjenicu da naše članice konstantno rade na unapređenju kvalitete i sigurnosti proizvoda, te da su naši proizvodi rezultat stručnosti, posvećenosti i inovativnosti.

Zahvaljujemo svima koji su nam ukazali povjerenje i koji prepoznaju vrijednost koju donosimo. Zajedno s našim članicama, nastavljamo graditi povjerenje kroz transparentnost, inovacije i neprestano usavršavanje.
Naš cilj je osigurati da svaki put kad odaberete naše proizvode, osjetite sigurnost i kvalitetu na koju se možete osloniti.